75 - PARIS 01
19/07/2025Maître d'hôtel H/F
CDI
Hogsalt, an American based restaurant group,is looking for a dedicated and experienced Full Time Maître d'Hotel (€3,200-€3,400 based on experience, 41 hour/week contract, not including overtime or tips) to join our team at La Renommée in the 1st Arrondissement. Our ideal candidate is passionate about upholding our values of harmony, accountability, and resilience. Successful team members are enthusiastic about providing genuine hospitality to guests and actively contribute to an organized, inclusive, and collaborative workplace culture. Experience & Qualifications: -1 year of experience in a fast-paced, full-service restaurant; Hospitality CAP preferred. -Wine knowledge and/or certification preferred. -Must have the legal right to work in France. -Ability to communicate verbally and in-writing in both French and English. -Passion for excellence, superior service standards, hospitality and a positive attitude. -Open availability including nights, weekends, and holidays. -Ability to stand, walk, and move throughout the shift, including frequent bending, lifting, and stooping. -Love of exceptional food, modern drink, and exquisite style. Duties & Responsibilities: -Complete inventory of the wine cellar once per month, monitoring the wine program with the Head Sommelier. -Assist guests with wine selections and advice each Saturday and Sunday. -Assist in creating and maintaining the FOH team schedule. -Supervise the team during set-up and provide support during service. -Complete restaurant closing duties, including cashouts and banking cash once per week.--Attend weekly Manager Meetings with the rest of the leadership team. -Know how to manage conflict and stress at all times in a position and solution based manner. -Be proactive in constantly improving the quality of service, coaching staff to uphold La Renommée's service standards. -Respond to customer emails and messages when the hosts are absent. -Manage the seating plan. Ready to join our team? Please apply directly to this ad. ------------------------------------------------ Hogsalt, une société de restaurants basée aux États-Unis, recherche un Maître d'Hotel à plein temps (3,200 à 3,400 € selon expérience, contrat de 41 heures/semaine, hors heures supplémentaires et pourboires), professionnel et confiant pour rejoindre notre équipe à La Renommée dans le 1er arrondissement. Notre candidat idéal est passionné par le respect des valeurs d'harmonie, de responsabilité et de résilience de Hogsalt. Les membres de l'équipe Hogsalt qui réussissent sont enthousiastes à l'idée d'offrir une véritable hospitalité aux clients et de contribuer activement à une culture de travail organisée, inclusive et collaborative. Expérience et Qualifications: -1 an d'expérience en restauration dans un restaurant à service complet et dynamique ; CAP -Hôtellerie de préférence. -Doit être légalement autorisé à travailler en France. -Capacité à communiquer oralement et par écrit en français et en anglais. -Passion pour l'excellence, un service de qualité supérieure et une attitude positive. -Disponibilités illimitées, y compris les soirs, les week-ends et les jours fériés. -Capacité à se tenir debout, à marcher et à se déplacer tout au long du service, y compris à se pencher, soulever et se baisser fréquemment. -Amour de la cuisine d'exception, des boissons modernes et d'un style raffiné. Fonctions et Responsabilités: -Inventaire de la cave à vin une fois par mois et suivi de la carte des vins avec le chef sommelier. -Ventes et conseils en vins chaque samedi et dimanche. -Création et gestion du planning de l'équipe de salle. -Supervision de l'équipe pendant la mise en place et assistance pendant le service. -Vérification de la mise en place du restaurant avant, pendant et après le service, y compris les encaissements et mettre l'argent liquide à la banque une fois par semaine. -Suivi des commandes et livraison des plats à tous les clients dans les délais. -Participation aux réunions hebdomadaires des managers avec l'équipe de direction. -Savoir gérer les conflits et le stress en permanence. -Effectuer une amélioration constante de la qualité du service et encadrer le personnel pour qu'il respecte les normes de service de Hogsalt. -Répondre aux e-mails et messages des clients en l'absence des hôtesses. Gérer le plan de table. Prêt à rejoindre notre équipe? Merci de postuler directement à cette annonce.